home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Visma Enterprise Oy

JÄTÄ OMA ILMOITUS
Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus
Paikkakunta:
Helsinki
Käyntiosoite:
Keskuskatu 3 , 00100, HELSINKI
Postiosoite:
PL 50 , 00047, VISMA
Puhelinnumero:
0975106600
Y-tunnus:
1080465-1
Yrityksen perustamisvuosi:
1997
Avainsanat
EasyCruitHenkilöstöhallintoM2MatkalaskuRekrytointiSaimaTiimaTyöajanhallintaWFMWilma

Suomen monipuolisin ja tietoturvallisin matkalaskujärjestelmä M2

Automatisoi matkalaskujen ja -kulujen käsittely tehokkaan M2:n avulla. Näin virtaviivaistat matkustukseen sekä matka- ja kululaskujen käsittelyyn liittyvät toiminnot suunnitelman tekemisestä aina verottajan vuosi-ilmoitukseen asti, ja 1.1.2019 alkaen M2 tulee tukemaan luonnollisesti kansallista tulorekisteriä.

M2 nopeuttaa organisaation sisäiseen laskutukseen liittyviä hallinnollisia rutiineja ja vähentää virheitä. Kätevä käyttöliittymä ohjaa matkustajaa laskun teossa ja mobiilisovellus tukee kilometritietojen keruuta osoitetietoineen sekä kuittien käsittelyä. Laskujen teko ja hyväksyntä onnistuvat myös mobiilisti. Kilometrikorvausten ja päivärahojen muutokset päivittyvät automaattisesti M2:een. Automatisoitu laskujen tiliöinti ja sähköinen arkistointi, monipuoliset raportointimahdollisuudet sekä manuaalisen tiedonsyötön minimoitu tarve säästävät työtunteja.

M2 on SaaS-palvelu, joka on helposti yhdistettävissä muihin yleisimpiin taloushallinnon järjestelmiin.

Lue lisää »

Fiksut työkalut rekrytointien ja henkilöstön hallintaan – Visma Saima

Henkilöstöasioiden ja -tietojen sujuva hallinta on osa tehokkaan organisaation kivijalkaa. Helppokäyttöinen henkilöstönjohtamisen tietojärjestelmä tukee esimiesten ja henkilöstöhallinnon toimintaa, ja koko henkilöstö kokee asioiden olevan ammattimaisesti hanskassa. Saiman rekrytointi pitää sisällään kaikki sähköisen rekrytoinnin parhaat käytännöt, kuten valmiit yleiskäyttöiset lomakkeet, roolit ja julkaisuratkaisut työpaikkojen sekä hakemusten hallintaan.

Tutustu »

Numeron WFM vaativaan työvoiman hallintaan

Numeron WFM tarjoaa työkalut kokonaisvaltaiseen henkilöstöresurssien hallintaan aina työvuorosuunnittelusta palkkatulkintoihin ja johdon raportointiin. Järjestelmä vähentää manuaalista työtä automatisoimalla prosesseja ja parantaa työtyytyväisyyttä helpottamalla henkilöstön toiveiden huomioimista ja estämällä yli- tai aliresursointia. Sen avulla takaat myös korkean palvelutason muuttuvissakin tilanteissa.

Tutustu »

Yhteyshenkilöt

Stefan Taurén

Business Area Director, HRM

fgrsna.gnhera@ivfzn.pbz

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET