home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

iSearch Group Oy

Jätä oma ilmoitus

iSearch Group Oy on joustava ja luotettava kumppani organisaationne henkilöstösuunnitteluun ja avainhenkilöiden luottamukselliseen etsintään. Suorahaun ohella asiakaslähtöiseen palveluvalikoimaamme kuuluvat soveltuvuustestaus, outplacement valmennukset, ilmoituspohjaiset rekrytoinnit, rekrytointikoulutukset, sekä henkilöstöstrategian kehittäminen. Kysy lisää!

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Muu liikkeenjohdon konsultointi
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Rekrytointipalvelua
Paikkakunta:
Espoo
Käyntiosoite:
Metsänneidonkuja 10 , 02130, ESPOO
Postiosoite:
Metsänneidonkuja 10 , 02130, ESPOO
Puhelinnumero:
0407457854
Y-tunnus:
2546858-2
Yrityksen perustamisvuosi:
2013
Avainsanat
HeadhuntingHenkilöstösuunnitteluJohtajahakuOutplacementRekrytointiRekrytointikoulutusSoveltuvuustestausSuorahaku

Asiantuntevaa apua henkilöstötarpeen ennakoinnista rekrytointien toteuttamiseen 

iSearch Group Oy on joustava ja luotettava kumppani organisaationne henkilöstösuunnitteluun ja avainhenkilöiden luottamukselliseen etsintään.

Osaava henkilöstö ja hyvä työyhteisö on organisaation arvokkain pääoma. Siksi myös jokainen rekrytointi on enemmän kuin vain yksittäisen työpaikan täyttämistä. Tulevien osaamistarpeiden ennakointi, mielekkäiden urapolkujen tarjoaminen henkilöstölle, ja luontaisten vahvuuksien osuvuus kulloisenkin tehtävänkuvan vaatimuksiin ovat esimerkkejä onnistuneen henkilövalinnan vaikuttimista. Me iSearch Group Oy:ssä autamme tarpeenne mukaan sekä pitkäjänteisessä henkilöstötarpeen suunnittelussa että yksittäisten rekrytointien onnistuneessa toteuttamisessa.

Kattava ja kilpailukykyinen palveluvalikoimamme sisältää erilaisia suorahakupalveluja sekä ilmoituspohjaisia rekrytointipalveluja. Olemme mukana valintaprosessissa haluamaanne pisteeseen saakka, ja hoidamme myös soveltuvuustestauksen henkilövalintanne tueksi.

Toteutamme myös räätälöityjä outplacement-valmennuksia työnantajan palveluksesta pois jäävien ammattilaisten uudelleentyöllistymisen tehostamiseksi. Henkilökohtaisia valmennuspalveluja on tarjolla myös yksittäisille työnhakijoille urasuunnittelun ja/tai työnhaun tueksi.

Hyödynnämme tehokkaasti sosiaalisen median kanavia palveluissamme. Jokaisen asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvat rekrytointien hakukanavat valitaan aina tapauskohtaisesti tarpeiden mukaan, esimerkiksi toimialasta ja tehtävän senioriteetista riippuen.

Kaikki palvelumme ovat saatavilla myös englanniksi. Kuulumme sekä Tampereen että Helsingin seudun kauppakamariin.

Voimmeko olla avuksi?

iSearch Group Oy

Yhteyshenkilöt

Santtu Vehosalmi

Toimitusjohtaja

fnaggh.irubfnyzv@vfrnepu.sv

+358407457854

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkon uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!