home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Eckerö Line Ab Oy

Jätä oma ilmoitus

Eckerö Line Ab Oy on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka tarjoaa matkailupalveluita kuuden tunnin miniristeilyistä ja Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluihin. Yhtiön laiva, m/s Finlandia, on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Kolme lähtöä päivässä. Matka-aika 2 h 15 min.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Meriliikenteen henkilökuljetus
Paikkakunta:
Helsinki
Postiosoite:
PL 307 , 00181, HELSINKI
Puhelinnumero:
060004300
Y-tunnus:
0967682-4
Yrityksen perustamisvuosi:
1994
Avainsanat
HotelliKokousristeilyMiniristeilyPikkujoulutPäivä TallinnassaRisteilySarjalippuTallinna

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on kotimainen laivayhtiö, joka tarjoaa matka- ja rahtipalveluita Tallinnan ja Helsingin välisessä säännöllisessä reitti-, risteily- ja rahtiliikenteessä.

Eckerö Linen laivat m/s Finlandia kokoustiloineen ja Finbo Cargo ovat Helsinki–Tallinna-reitin ainoat Suomen lipun alla liikennöivät laivat. Eckerö Line on myös ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisesta palvelusta viestivää Avainlippu-tunnusta. Yhtiö tarjoaa päivässä kymmenen lähtöä ja vastaa myös päivän ensimmäisestä yhteydestä Tallinnasta Helsinkiin.

Lisätietoja www.eckeroline.fi

Aikataulu 2020

Muista myös KauppakamariVerkon jäsenetusi

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkon uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!