home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

e-Assari

JÄTÄ OMA ILMOITUS

e-Assari tarjoaa virtuaalisassistenttipalveluita pk-yrityksille ja yksityishenkilöille. Palveluihimme kuuluvat monipuolisesti hallinnon työt sekä tukitoimintojen avustavat tehtävät.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Muut palvelut liike-elämälle
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Virtuaaliassistenttipalvelut
Paikkakunta:
Helsinki
Postiosoite:
Kivikonkaari 14 A 7 , 00940, HELSINKI
Puhelinnumero:
+358452299622
Y-tunnus:
2987176-6
Yrityksen perustamisvuosi:
2019
Avainsanat
e-AssariEspooHallintoHelsinkiLisäresurssiToimistopalvelutVantaaVirtuaaliassistenttiVirtuaaliassistenttipalvelutYrityspalvelut
Moderni assaroinnin asiantuntija

Tarjoamme modernia ja tehokasta assistenttipalveluja virtuaalisest. Hoidamme kattavasti toimeksiantoja laidasta laitaan. Olemme erikoistuneet viestintään ja markkinointiin sekä hallinnollisiin tehtäviin. Virtuaaliassistenttipalveluiden käytöstä maksat aina vain tehdystä työstä. 

Palvelumme

Sihteeripalvelut:
Yleiset toimistotyöt, arkistointi/ sähköinen arkistointi, asiakaspalvelu, rekisterien ylläpito, esitysten ja materiaalien valmistelu, tiedonhaku, litterointi, raportoinnit, matka- ja kokousjärjestelyt.

Viestinnän ja markkioinnin palvelut:
Taitto ja graafinen suunnittelu, valokuvaus, tapahtumatuotanto, asiakirjojen laadinta, oikoluku, tiedotus ja muut viestintätehtävät sekä verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotanto ja -hallinta (verkkosivujen sisältöpäivitykset, some-kanavien julkaisut, blogikirjoitukset).

Taloushallinto:
Kuittien käsittely, maksuvalvonta, laskutus ja avustava kirjanpito.

Myynnin tuki:
Kontaktointi, prospektointi, asiakashankinnan suunnittelu- ja toteutus sekä asiakashankinta.

Aloittaminen on vaivatonta ja nopeaa

Olemme apunasi juuri silloin kuin tarvitset meitä! Olipa kyseessä yksittäisen asiakirjan laadinta tai pidempi aikainen yhteistyö, haluamme palveluillamme tarjota sinulle mahdollisuuden taas keskittyä intohimosi toteuttamiseen.

Yhteyshenkilöt

Isabell Frondén

Myynti, yrittäjä

vfnoryy@r-nffnev.sv

+358409211324

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET