home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Bluet Oy Ltd

JÄTÄ OMA ILMOITUS

Bluet on kelluvan rakentamisen ratkaisuihin erikoistunut suomalainen yritys. Toimintaan kuuluu kelluvien ratkaisujen hankekehitys, myynti, suunnittelu ja toteutus.

Kauppakamari:
Helsingin seudun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Muu rakennustekninen palvelu
Asiakkaan ilmoittama TOL:
Vesirakentaminen
Paikkakunta:
Vantaa
Käyntiosoite:
Jaakonkatu 2 , 01620, VANTAA
Postiosoite:
Jaakonkatu 2 , 01620, VANTAA
Puhelinnumero:
0306363800
Y-tunnus:
2767422-4
Yrityksen perustamisvuosi:
2016
Avainsanat
Kelluva allasKelluva asuntoKelluva rakenneratkaisuKelluva rakentaminenKelluva taloKonseptisuunnitteluRannikkoalueiden kaupallinen hyödyntäminenVesialueiden kehitys

BLUET – The Future is Floating

Tarjoamme asiakkaillemme luovaa ongelmanratkaisua varhaisesta visiosta ja ranta-alueen toimintojen kehityssuunnittelusta aina toteutussuunnitteluun ja toteutukseen saakka, luoden todellista lisäarvoa asiakkaillemme, yhden oven-palveluperiaatteella. Toimimme kotimaassa ja maailmanlaajuisesti eri alojen urakoitsijoiden, suunnittelijoiden ja toimittajien kanssa.

Kaiken keskiössä on asiakkaan ja loppukäyttäjän tarpeet: haluamme toteuttaa asiakkaillemme monimuotoisia ratkaisuja, joilla kehitetään ja parannetaan ranta-alueiden käytettävyyttä ja luodaan uusia toteutustapoja, toiminnan raameja sekä asumisen ratkaisuja – veden päälle.

Palvelut »

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET