home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Asianajotoimisto Kalle Pyrhönen Oy

Jätä oma ilmoitus

Luotettava kumppanisi juridisissa asioissa. Tehtävämme on valvoa sinun etujasi elämän eri osa-alueilla. Meiltä löydät asiantuntijat muun muassa asunto- ja kiinteistökauppariitoihin, perhe- ja perintöoikeuteen, sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen sekä työsuhdeasioihin.

Kauppakamari:
Oulun kauppakamari
Toimiala (TOL2008):
Asianajotoimistot
Paikkakunta:
Oulu
Käyntiosoite:
Uusikatu 24 G 71 , 90100, OULU
Postiosoite:
Hallituskatu 13-17 G 71 , 90100, OULU
Puhelinnumero:
+358445631558
Y-tunnus:
1932396-9
Yrityksen perustamisvuosi:
2004
Avainsanat
AsianajajaAsuntokauppariitaAvioeroKiinteistökauppariitaOikeudenkäynnitOsitusPerhe-ja perintöasiatSopimusasiatTyösuhdeasiatVahingonkorvausasiat

Asianajotoimisto Kalle Pyrhönen Oy on osaava, tehokas ja kokenut toimisto, joka tarjoaa juridiset palvelut ammattitaitoisesti ja luottamuksellisesti yksityishenkilöille, yrityksille ja yhdistyksille koko Suomen alueella.

Toimistomme on Suomen Asianajajaliiton jäsen. Noudatamme kaikissa toimeksiantosopimuksissa sekä toiminnassamme Suomen asianajajaliiton vahvistamia hyvää asianajajatapaa koskevia määräyksiä.

Meiltä löydät asiantuntijat muun muassa asunto- ja kiinteistökauppariitoihin, perhe- ja perintöoikeuteen, sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen, työsuhdeasioihin, rikosasioihin, lapsen huolto-, elatus- ja tapaamisasioihin sekä eri oikeudenkäynteihin.

MITEN PROSESSIMME MENEE?

  1. HAVAITSET ONGELMAN
  2. OTAT MEIHIN YHTEYTTÄ
  3. KARTOITAMME ASIASI
  4. RATKAISEMME ONGELMASI

Kokemuksella voimme sanoa, että ylivoimaisesti tärkein tehtäväsi on ottaa meihin yhteyttä – ennen kuin tilanteesi hankaloituu.

Yhteyshenkilöt

Kalle Pyrhönen

Asianajaja, varatuomari

xnyyr.cleubara@xnyyrcleubara.sv

0445631558

Jukka Laitila

Lakimies OTM

whxxn.ynvgvyn@xnyyrcleubara.sv

0445631559

Uusimmat ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkon uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!