home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag

Yrittäjän ammattitutkinto

14.02.2018

Yrittäjän ammattitutkinnon koulutus sopii sinulle, jos olet toiminut yrittäjänä jo jonkin aikaa, suunnittelet tai olet aloittamassa yritystoimintaa. Koulutus sopii myös sivutoimisille yrittäjille ja franchisingyrittäjille. Koulutusta voi hyödyntää myös omistajanvaihdostilanteissa.

Yrittäjän ammattitutkinto antaa sinulle mahdollisuuden:

Koulutuksessamme opit tekemään liiketoimintasuunnitelman ja kehittämään liiketoimintaasi. Yrittäjän ammattitutkinto tarjoaa työkaluja, joita voit soveltaa omassa yrityksessäsi.

Hae 31.3. mennessä ja aloita opiskelu työsi ohella 11.4.2018

Lue lisää »

 

Suomen Liikemiesten Kauppaopisto

Helsinki Business College Oy

Suomen Liikemiesten Kauppaopistoa pitää yllä Helsinki Business College Oy. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto on Suomen suurin datanomi- ja merkonomikoulutuksen järjestäjä. Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Aikuiskoulutus tarjoaa asiantuntevaa lisä- ja täydennyskoulutusta.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET