home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Yrittäjä, tervetuloa asiakkaaksemme

26.05.2017

YEL on yrittäjän eläkevakuutus, joka turvaa toimeentulosi eläkkeellä sekä sairauden, vanhempainvapaan tai työttömyyden aikana. Meille Varmassa on tärkeää, että toimeentulosi on turvattu myös silloin, kun kaikki ei menekään aivan suunnitellusti.

Uutena yrittäjänä saat 22 % alennuksen neljän ensimmäisen vuoden YEL-maksuistasi. Tiesithän, että voit vähentää YEL-maksut kokonaan verotuksessa.

Milloin tarvitset YEL-vakuutuksen?

YEL-vakuutus on lakisääteinen. Tarvitset YEL-vakuutuksen kun olet 18 - 67-vuotias ja toimit yrittäjänä Suomessa yhtäjaksoisesti vähintään 4 kuukautta. YEL-vakuutuksen tarpeeseen vaikuttaa myös työpanoksesi arvo eli työtulo. Mikäli työtulosi on vuodessa vähintään 7645,25 € on sinun otettava YEL-vakuutus.

Autamme sinua mielellämme arvioimaan YEL-vakuutuksen tarvetta. Tiesithän, että myös yrittäjän perheenjäsenelle on tietyissä tilanteissa otettava YEL-vakuutus.

Ota vakuutus verkossa osoitteessa www.varma.fi/yrittaja/yel/
Tai soita asiakaspalveluumme: 010 192 100 (arkisin 8 - 18)

Nähdään varmasti!

#huominenvoittaa #koskayel

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varma

Tarjoamme asiakkaillemme työeläkekuntoutus- ja työkykyjohtamisenpalveluita, jotka tukevat työkykyä ja auttavat jaksamaan pidempään työelämässä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET