home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Vienti Venäjälle – selvitä sertifikaattien tarve

16.12.2019

Selvitä ennakkoon vaaditaanko tuotteille sertifikaatteja. Sovi kauppasopimuksessa kumpi kaupan osapuoli sertifikaatit hankkii. Jos olet alihankkija, pyydä sopimus sertifioinnin osalta tutustuttavaksesi.

Käytännössä on kaksi sertifiointijärjestelmää, Tulliliiton tekninen säätely TR CU (EAC) ja Venäjän GOST R -sertifiointijärjestelmä.

Vuonna 1985 perustettu Markinvest on hoitanut sertifiointiasioita Venäjän viejille vuodesta 1993 lähtien.

Palvelumme on sertifioinnin optimiratkaisu

Tarjoamme yrityksellesi sertifioinnin optimiratkaisun.

Analysoimme nykyisten määräysten perusteella mitä EAC sertifikaatteja ja lausuntoja tuote tai työ tarvitsee, minkä TR CU määräyksen mukaan sertifiointi on tehtävä, teemme sertifioinnin ja tarvittavat dokumentit kuten Tekninen Passi ja Safety Case.

Kysy lisää

Pekka Peltonen
040 900 0322

Andrey Uvarov
040 900 0320

Markinvest Oy

Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finlandin (tuleva Business Finland) palveluja. Olemme auttaneet suomalaisia yrityksiä jo 32 vuotta pärjäämään markkinoilla, mistä 25 vuotta Venäjällä ja Kazakstanissa, nyt myös Kiinassa.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET