home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag

Valmennus KLT-tutkintoon

14.02.2018

KLT-tutkinto on kirjanpidon ja laskentatoimen asiantuntijatutkinto. Tilitoimisto voi hakea auktorisoiduksi Taloushallintoliiton jäseneksi, jos tilitoimistossa on KLT-tutkinnon suorittanut vastuuhenkilö.

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Aikuiskoulutuksen Valmennus KLT-tutkintoon parantaa mahdollisuuksia läpäistä KLT-tutkinnon tentti. Kehittämäämme valmennusta on toteutettu erinomaisin tuloksin jo vuodesta 1999.

Valmennuksen soveltamistehtävät vastaavat sisällöltään ja vaatimustasoltaan KLT-tentin tehtäviä.

Kouluttajana toimii KTM Kari Alhola. Hänellä on usean vuoden kokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä, taloushallinnon ja johtamisen konsultoinnista ja koulutuksesta sekä veroasiantuntijatehtävistä.

Ilmoittaudu 24.4. ja aloita valmennus 3.5.2018

Lue lisää »

 

Suomen Liikemiesten Kauppaopisto

Helsinki Business College Oy

Suomen Liikemiesten Kauppaopistoa pitää yllä Helsinki Business College Oy. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto on Suomen suurin datanomi- ja merkonomikoulutuksen järjestäjä. Suomen Liikemiesten Kauppaopiston Aikuiskoulutus tarjoaa asiantuntevaa lisä- ja täydennyskoulutusta.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET