home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Vakiintunut ohjelmistoyritys myynnissä

20.09.2018

Ohjelmistoyritys myynnissä – jatkuva tulovirta ja kymmeniä b2b-asiakkaita

Gordion-talousohjaus Oy:n konsultoiva liiketoiminnan ohjauksen kehittäminen on palvelu, jossa tunnistetaan yrityksen tärkeimmät talousohjauksen luvut sekä tuodaan IT-pohjaiset työkalut niiden suunnitteluun ja seurantaan. Työkaluna Gordion käyttää itse kehittämäänsä Primavista-ohjelmistoa. Ohjelmisto on käyttöalueiltaan monipuolinen, helposti omaksuttava ja koostuu kahdeksasta moduulista. Se soveltuu monenlaisille asiakkaille toimialasta, yrityksen koosta tai yksiköiden sijainneista riippumatta. Gordionin asiakkuudet ovat pitkäaikaisia yhteistyösuhteita.

Primavistalla luodaan asiakkaalle yhtenäinen talouden suunnittelun ja seurannan menettelytapa sekä IT- järjestelmä. Primavista muun muassa vähentää tarvetta manuaaliseen excelöintiin ja järkeistää näin talousosaston tehtäviä. Primavista aikaansaa läpinäkyvyyden toimintaan tehostaen siten yrityksen ohjattavuutta ja ennustettavuutta.

 

Gordion-talousohjaus Oy

Gordion avaa talousohjauksen solmut. Kun johdon raportointi, tilanteen lähempi analysointi, budjetointi ja ennustaminen tai konsernitilinpäätös tai näihin liittyvät toimintaprosessit ovat kehittämisen kohteena, käänny puoleemme.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET