home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Unohda CV – kandidaattien alkukarsinnan voi toteuttaa mielekkäämminkin!

16.05.2019

Tuntuuko työhakemuksen ja CV:n pohjalta haastatteluun kutsuttavien kandidaattien vertailu ja erottelu haastavalta? Kiinnostaako työnantajana erottua työmarkkinoilla massasta mielenkiintoa herättävällä valintaprosessilla?

Meillä iSearch Group Oy:ssä on yhtenä ratkaisuna rekrytointitarpeeseenne tarjolla kyseisen tehtävänkuvan ja vastuualueen mukaan räätälöitävä, realistinen ongelmatilanne, johon tehtävästä kiinnostuneelta kandidaatilta pyydetään määrämittainen ratkaisuehdotelma. Miten hän kuvattua tilannetta veisi eteenpäin tai selvittäisi. Ja tämä tehtävänratkaisu on kokonaisuudessaan työhakemus. Valintaprosessin ensimmäisessä vaiheessa ei pyydetä CV:tä eikä muita dokumentteja - niiden aika tulee sitten myöhemmin, jatkoon päässeiden kohdalla.

Koska valintaprosessin ei tarvitse olla tylsä tai kaavoihin kangistunut.

Mikä parasta, tämä lähestymistapa on sovellettavissa monenlaisiin tehtäviin, ja toimii yhtä hyvin ilmoituspohjaisen rekrytoinnin kuin suorahaunkin kanssa!

Herännyttä uteliaisuutta voi tyydyttää kysymällä lisää:
Puh: 040 745 7854 / Santtu Vehosalmi
santtu.vehosalmi@isearch.fi

Henkilövalinta huumorilla

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on moderni ja joustava palveluntarjoaja kaikissa tarvitsemissanne työllistämispalveluissa ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Meidän kattava ja kilpailukykyinen palveluvalikoimamme sisältää sekä suorahakupalveluja että tavanomaisia rekrytointipalveluja työnantajille seuraavan avainhenkilön etsintään, tarvittaessa soveltuvuustesteillä täydennettynä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET