home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Työelämän kielitaito kuntoon

28.08.2019

Tarvitsetko kielitaitoa esimerkiksi asiakaskohtaamisissa, myyntineuvotteluissa, kansainvälisissä kokouksissa tai kirjallisessa viestinnässä?

Räätälöimme kielikoulutusta juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin. Oli kyseessä yksityisopinnot tai ryhmä – suosittelemme aina optimaalista toteutusta. Kerro meille millaisissa työtehtävissä ja tilanteissa tarvitset kielitaitoa ja keskustellaan sopivasta tavasta toteuttaa koulutus.

Optimi Training Oy

Optimi Training on koulutusyritys, joka tarjoaa korkeatasoisia kieli-, vuorovaikutus-, ja kulttuurivalmennuksia yrityksille ja yhteisöille. Laajaan kouluttajaverkostoomme kuuluu lähes 100 kouluttajaa ja toimialueemme koko Suomi. Ammattitaitoiset kouluttajamme ja modernit ja monipuoliset koulutusmenetelmät tekevät oppimisesta Optimissa tuloksellista ja miellyttävää.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET