home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Treenaa silloin kuin huvittaa, myyntivalmennusta 24/7 paikasta riippumatta!

19.06.2019

Mercurin digitaalinen oppimisympäristö tarjoaa kustannuksiltaan ja ajankäytöllisesti tehokasta opiskelua milloin tahansa, missä tahansa ja useilta laitteilta. Se on helppo integroida olemassa oleviin työkaluihin, mikä yksinkertaistaa loppukäyttäjäkokemusta.

Erillinen tiimi kehittää mukautettuja verkko-oppimisratkaisuja, jotka tarjoavat asiakaskohtaista sisältöä ja oppijoiden työympäristön edellyttämää oppimista. Ratkaisut voidaan laatia alusta saakka vastaamaan tiettyihin asiakastarpeisiin tai räätälöidä Mercurin olemassa olevista koulutussisällöistä.

Lue lisää ja ota yhteyttä!

Mercuri International Oy

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvuun keskittynyt konsultointi- ja valmennusyritys. Olemme erikoistuneet yritysten tulosten parantamiseen; kehitämme asiakasyritystemme myynti- ja asiakastyötä, johtamista, asiakaspalvelua, sisäistä yhteistyötä (vuorovaikutus, tiimityö) sekä toiminnan ja työskentelyn prosesseja ja tukitoimia.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET