home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Toteutamme tilaisuudestanne onnistuneen ja mieleenpainuvan

22.05.2018

Lähestyykö asiakas- tai henkilöstötilaisuus, pikkujoulut tai jokin muu tapahtuma?

Ohjelma ja tapahtuman sisältö sekä tuottaminen vaativat usein erityistietämystä sekä vievät aikaa ja vaivaa yrityksen henkilökunnalta. Tämä taas on usein pois yrityksen varsinaisesta ydinliiketoiminnasta ja tuloksen tekemisestä, joten miksi et ulkoistaisi tapahtumasi sisällön suunnittelua ja tuottamista?

Tarjoamme teille osaamistamme ja pitkäaikaista kokemustamme tilaisuuksien sisällön suunnittelussa sekä käytännön toteuttamisessa ja kokonaisuuden läpiviemisessä alusta loppuun, avaimet käteen -periaatteella.

Tuotamme ja toteutamme valmiit show't, ohjelmat, esiintyjät, bändit, juontajat ja kaiken tältä väliltä tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Kartoitamme tarvittaessa teille sopivimmat tilat laajan verkostomme kautta ja hoidamme kaiken tarvittavan tekniikasta sisustukseen.

Ole rohkeasti yhteydessä, olemme mielellämme avuksi.

Samuli Järvinen
p. 050 527 4737
samuli(at)uniqentertainment.fi

UNIQ-Entertainment agency Oy

UNIQ Entertainment on vuonna 2001 perustettu, elämyksellisten tapahtumien tuotantoyhtiö. Luova ja innovatiivinen ohjelmantuottaja. Onnistuneen tilaisuuden takaaja. Tuotamme ja toteutamme valmiit show't, ohjelmat, esiintyjät, bändit, juontajat ja kaiken tältä väliltä tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Ole rohkeasti yhteydessä, olemme mielellämme avuksi.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET