home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Tiedä, mitä sovit

02.01.2020

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiselle sopimusten teko on perustoimintaa. Neuvotellaan, tullaan vastaan, tarkistetaan monta kertaa. Kun kaupat on saatu aikaan ja nimet papereissa, on hieno hetki; syytä tuulettaa.

Fiksu ammattilainen pitää myös henkilökohtaiset sopimuksensa kunnossa. Esimerkiksi työsopimus on tärkeä paperi, jonka sisältö kannattaa käydä läpi oman lakimiehen kanssa. MMA:n lakipalvelut ovat jäsentensä käytössä niin sopimusten tarkistuksissa kuin kaikissa muissa työelämän tilanteissa, joissa hyvät neuvot saattavat koitua kullan arvoisiksi. 

Kuvassa MMA:n lakimies Sanna Honkanen neuvoo nuorta uraansa aloittavaa myynnin ja markkinoinnin osaajaa.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA ry

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA on 25 000 myynnin, markkinoinnin ja oston ammattilaisen sitoutumaton edunvalvonta- ja palvelujärjestö. MMA:n jäsenten käytössä on työttömyyskassa, lakineuvonta, runsaasti erilaisia ammatillisia koulutuksia, alan avoimia työpaikkoja sekä monia verkostoitumismahdollisuuksia. Liity mukaan osoitteessa https://www.mma.fi/liity.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkon uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!