home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag

Tervetuloa myyntijohdon aamiaiselle keskiviikkona 6.6.2018 klo 8!

14.05.2018

Kannattava kasvu ja hyvä tulos, niistä syntyy yrityksen arvo, myös pitkällä aikavälillä.

Totta. Mutta millainen on ja mistä muodostuu erinomaisen kaupallisen toiminnan tehokkuus eri toimijoiden näkökulmasta? Entä miten myyntiorganisaation pitää toimia, jotta se pystyy tuottamaan kasvua ja hyvää tulosta?

Huomaamme usein, että yrityksen muut toiminnot on kyllä auditoitu hyvinkin tarkkaan, muttei myyntiä. Myös myyntitoiminnon on kestettävä kriittinenkin tarkastelu, läpivalaisu, jotta tunnistetaan kunnossa olevat ja kehitettävät asiat – ja ennen kaikkea kasvun murtokohdat.

Aamu Mercurissa 6.6.2018 klo 8.00–10.00 agenda:

Aaamukahvit ja verkostoituminen

Heikki Westerlund: Yrityksen ja liiketoiminnan arvon muodostuminen ja kehittäminen sijoittajan,
omistajan ja hallituksen näkökulmasta.

Petri Maliranta (Mercuri International): Mistä myyntiorganisaation tehokkuus (tai tehottomuus) syntyy?
Miten arvioit myyntiorganisaatiosi tehokkuutta ja kehität sitä? Milloin on syytä auditoida myyntiorganisaation tehokkuutta?

Lisätietoa & ilmoittautumiset »

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen.
Huomioithan, että peruuttamattomasta paikasta veloitamme 50 eur.

Mercuri International Oy

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvuun keskittynyt konsultointi- ja valmennusyritys. Olemme erikoistuneet yritysten tulosten parantamiseen; kehitämme asiakasyritystemme myynti- ja asiakastyötä, johtamista, asiakaspalvelua, sisäistä yhteistyötä (vuorovaikutus, tiimityö) sekä toiminnan ja työskentelyn prosesseja ja tukitoimia.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET