home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Tervetuloa Humapin brunssitilaisuuteen!

17.10.2018

Me Humapilla haluamme kutsua sinut mukaan marraskuun brunssillemme inspiroitumaan, kuulemaan ja keskustelemaan kanssamme uudistavista tavoista tehdä kehittämistyötä.

Kohtaamisemme tarjoaa aamupalan ja verkostoitumisen lisäksi mullistavia tarinoita siitä, miten muutosprosesseja ja ennustamatonta tulevaisuutta voi lähestyä.

Tervetuloa mukaan Humapin brunssille toimistollemme torstaina 15.11. klo 9.00–11.00 Helsinkiin, Bulevardi 6 A 14.

Tiedossa on kohtaaminen, joka tarjoaa uusia näkökulmia organisaatioiden toimintakulttuurin uudistamiseen.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet »

Humap Consultation Oy

Olemme yhteistyöprossien kehittämisen ja digitaalisuuden soveltamisen edelläkävijä. Tekemisemme ytimessä on digitaalinen strateginen konsultointi sekä organisaation yhteisen tiedon ja osaamisen uudelleenmuotoilu. Autamme kasvamaan suuriin tuloksiin ja vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Kun asiat tekee uudella ja raikkaalla tavalla, saa aikaan saa aikaan uudistavia tuloksia. Humap – vain rohkeille.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET