Tarjoamme paketin sertifikaatin tekemiseksi Euraasian Unionille – Tulliliitolle

12.12.2018

Neuvomme yrityksiä siitä, mitä asiakirjoja tarvitaan Venäjän federaation ja tulliliiton alueelle toimittamiseen ja käyttöönottoon sekä autamme sertifiointimenettelyssä.

Sertifiointiin liittyvät palvelumme:

Yrityskohtainen sertifiointikoulutus, nyt voi varata ajan vuodelle 2019.

Yhteydenotot:
Pekka Peltonen
pekka.peltonen(a)markinvest.fi

Andrey Uvarov
andrey(a)markinvest.fi

Markinvest Oy

Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finlandin (tuleva Business Finland) palveluja. Olemme auttaneet suomalaisia yrityksiä jo 32 vuotta pärjäämään markkinoilla, mistä 25 vuotta Venäjällä ja Kazakstanissa, nyt myös Kiinassa.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset