home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag

Suorahaku - vaivattomin tie onnistuneeseen henkilövalintaan!

29.12.2017

Kun työpaikkailmoitus ei tavoita haluamianne ammattilaisia - tai kun haluatte täyttää tehtävän toitottamatta siitä vielä siinä vaiheessa kilpailijoille ja asiakkaille, on suorahaku (headhunting) ehdottomasti paras tapa edetä.

Me iSearch Group Oy:ssä toteutamme kohdennetut täsmähaut juuri tarvitsemanne profiilin osalta luottamuksella ja ammattitaidolla. Haastattelut voitte halutessanne hoitaa kokonaan itse, tai voimme hoitaa ne puolestanne haluamaanne pisteeseen saakka. Käytössämme ovat myös alan parhaat soveltuvuustestit.

Uuden vuoden alkuun kannattaa meiltä pyytää tarjous headhunting-palvelusta!

Yhteydenotot:
Santtu Vehosalmi
santtu.vehosalmi@isearch.fi
0407457854

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on moderni ja joustava palveluntarjoaja kaikissa tarvitsemissanne työllistämispalveluissa ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Meidän kattava ja kilpailukykyinen palveluvalikoimamme sisältää sekä suorahakupalveluja että tavanomaisia rekrytointipalveluja työnantajille seuraavan avainhenkilön etsintään, tarvittaessa soveltuvuustesteillä täydennettynä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET