home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Suomen Kädentaidot -messut 17.11.2018

21.08.2018

Euroopan suurin käsityöalan messutapahtuma kerää yhteen koko laajan käsityöalan. Inspiraatiota ja piristystä marraskuun keskelle. Tampereen messut kokevat tänä vuonna uudistuksen, jossa keskitytään puhtaasti vain Kädentaitoihin. Messuille myös rakennetaan useampia ravintolatiloja ja levähdysalueita, joissa pystyy jalkoja lepuuttamaan.

Lähde mukaan katsomaan vetovoimaisia näytöksiä, kiinnostavia näyttelyitä, tutustumaan Taitokatuun ja erilaisiin työpajoihin.

Aikataulu
8.00 Kiasman tilausajopysäkki
8.40 Klaukkalan linja-autoasema
9.00 Nurmijärven linja-autoasema
9.10 Rajamäen linja-autoasema
9.30 Hyvinkään Linjala
n.11.00 Tampereen Messukeskus
17.00 Lähtö kotimatkalle

Hinta
54 € / henkilö, sisältää kuljetukset ja sisäänpääsymaksun messuille

Lue lisää »

Korsisaari-yhtiöt

Korsisaari-yhtiöiden toiminta on aloitettu Nurmijärvellä vuonna 1929. Tänä päivänä Korsisaari-yhtiöt hoitavat muun muassa joukkoliikennettä, tilausajoja ja esteetöntä kuljetusta sekä elämysmatka- ja ensihoitopalveluita. Joukkoliikenteen hoitamiseen liittyvä konsultointi ja joukkoliikenteen tuotannonohjausjärjestelmät ovat osa Korsisaari-yhtiöiden toimintaa. Uusin liiketoiminta on autokoulu.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET