home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag

Rekrytoinnin kesäkiertueemme tulossa - juuri teille?

15.05.2018

Kesäkiertueemme työnantajien hyödynnettäväksi 28.5.-15.6.2018!

Teemana KMOTTOR - Kaikki Mitä Olet Tahtonut Tietää Onnistuneesta Rekrytoinnista (mutta et ole kehdannut kysyä)

Kiertueen tavoitteena on tuoda iloa ja intoa sekä uusia ajatuksia kaikille yrityksenne rekrytoiville esimiehille. Miten luomme positiivista työnantajamielikuvaa ja saamme rekrytoinnit sujumaan entistä paremmin?
Parannetaan työnhakijakokemusta ja tartutaan asioihin, joista kaikkien pitäisi puhua kovassa kilpailussa parhaista osaajista. Tavoitteena on myös saada jatkossa sosiaalisen median kanavat täyttymään tyytyväisten työnhakijoiden kommenteista - yrityskuvaa parhaimmillaan!

Tulemme luoksenne teille sopivana aamuna klo 9.00 - 10.00. Kuulijoiden määrällä ei ole väliä, on teitä sitten 1 tai 100. Emmekä myöskään veloita käynnistämme. Totta! Koska onnistunut rekrytointi on kaikkien etu.

Kutsukaa meidät paikalle puh. 040 745 7854 / Santtu Vehosalmi

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on moderni ja joustava palveluntarjoaja kaikissa tarvitsemissanne työllistämispalveluissa ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Meidän kattava ja kilpailukykyinen palveluvalikoimamme sisältää sekä suorahakupalveluja että tavanomaisia rekrytointipalveluja työnantajille seuraavan avainhenkilön etsintään, tarvittaessa soveltuvuustesteillä täydennettynä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET