home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Partnerinanne rekrytointien suunnittelussa ja toteutuksessa

21.03.2019

Mielikuva työnantajasta vaikuttaa keskeisesti siihen, herättääkö työnantajalla tarjolla oleva uramahdollisuus mielenkiintoa.

Ei ole mitään syytä olettaa että työnantaja kohtelisi henkilöstöään jotenkin eri tavalla kuin esimerkiksi asiakkaitaan tai valintaprosessissa mukana olevia työnhakijoita.

Lähtökohdat onnistuneelle rekrytoinnille ovat positiivinen työnantajaimago, sekä avoimen tehtävän saattaminen halutunkaltaisille ammattilaisille tiedoksi. Pelkkä työpaikkailmoituksen julkaiseminen ei täytä kumpaakaan kohtaa.

Me autamme mielellämme organisaationne kokonaisvaltaisessa rekrytointien suunnittelussa, sekä yksittäisten hakujen toteuttamisessa suorahakuna. Hyvä fiilis kuuluu kaikkiin palveluihimme!

Kysy lisää:

Ville Mäkinen
puh: 0500825804
email: ville.makinen@isearch.fi

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on moderni ja joustava palveluntarjoaja kaikissa tarvitsemissanne työllistämispalveluissa ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Meidän kattava ja kilpailukykyinen palveluvalikoimamme sisältää sekä suorahakupalveluja että tavanomaisia rekrytointipalveluja työnantajille seuraavan avainhenkilön etsintään, tarvittaessa soveltuvuustesteillä täydennettynä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET