home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Parhaat myyjät tavoittaa vain suorahaulla!

30.11.2018

Missä ovat myynnin ammattilaiset silloin kun sekä tuotteet että palvelut ovat kunnossa ja pitäisi tehdä yritykselle tulosta?

Mitä todennäköisimmin asiakkaan luona, tai uusia tapaamisia sopimassa.

Heidät voi löytää vain suorahaulla, koska huipputuloksia takovan myyjän aika ei riitä työpaikkailmoittelun selailuun – eikä se toisaalta häntä kiinnostakaan. 

Ota yhteyttä ja kerro tilanteestanne. Minä kerron miten voimme auttaa.

Santtu Vehosalmi
santtu.vehosalmi@isearch.fi
040 745 7854

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on moderni ja joustava palveluntarjoaja kaikissa tarvitsemissanne työllistämispalveluissa ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Meidän kattava ja kilpailukykyinen palveluvalikoimamme sisältää sekä suorahakupalveluja että tavanomaisia rekrytointipalveluja työnantajille seuraavan avainhenkilön etsintään, tarvittaessa soveltuvuustesteillä täydennettynä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET