home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Otetaanko headhunter meille töihin?

30.01.2019

Headhuntterille on perinteisesti voinut antaa toimeksiannon yksittäisen rekrytointitarpeen täyttämiseksi. Nyt siihenkin on vaihtoehto.

Uusi iSearch Resident -palvelumme tuo headhuntterimme osaksi organisaatiotanne haluamassanne määrin, hoitamaan mahdollisesti useammankin teillä avoimena olevan paikan kandidaattien aktiivisen etsinnän ja varmistamaan myös että haastatteluprosessit organisaation sisällä etenevät tavoitteidenne mukaisesti, muista aikataulupaineista huolimatta.

Lisää tästä ja niistä perinteisemmistä suorahaku-palveluista kuulet Santulta.

Santtu Vehosalmi
040 745 7854
santtu.vehosalmi@isearch.fi

Headhunting works

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on moderni ja joustava palveluntarjoaja kaikissa tarvitsemissanne työllistämispalveluissa ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Meidän kattava ja kilpailukykyinen palveluvalikoimamme sisältää sekä suorahakupalveluja että tavanomaisia rekrytointipalveluja työnantajille seuraavan avainhenkilön etsintään, tarvittaessa soveltuvuustesteillä täydennettynä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET