home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Onko yrityksesi hakemassa kasvua?

12.03.2019

Tekemällä kuten aina ennenkin, tulokset tulevat olemaan korkeintaan samalla tasolla kuin aina ennenkin. Jotain pitäisi siis pystyä merkittävästi muuttamaan ja kehittämään.

Meillä on tähän on ratkaisu: Myynti- ja palveluorganisaation toiminnan johtaminen ja kehittäminen -valmennukselta saat toimivan paketin työvälineitä ja menetelmiä omaan johtamistyöhösi. Sparrauskavereina toimivat Mercurin asiantuntija sekä muut samassa roolissa kanssasi olevat asiakkaamme.

Tervetuloa!

Lue lisää ja ilmoittaudu »

Mercuri International Oy

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvuun keskittynyt konsultointi- ja valmennusyritys. Olemme erikoistuneet yritysten tulosten parantamiseen; kehitämme asiakasyritystemme myynti- ja asiakastyötä, johtamista, asiakaspalvelua, sisäistä yhteistyötä (vuorovaikutus, tiimityö) sekä toiminnan ja työskentelyn prosesseja ja tukitoimia.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET