home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Onko kielitaitosi ruosteessa?

10.10.2019

Tarvitsetko työssäsi englantia, mutta tilanteet eivät hoidu sujuvasti? Aiemmista opinnoista on jo aikaa, ja kielitaito on ruosteessa.

Tarjoamme englannin Brush Up -yksityisopetusta, jolla rapsutetaan tehokkaasti ruosteet pois, ja tilanteet sujuvat jatkossa huolettomammin.

5 tapaamista á 60 minuuttia yhteensä 350 € + alv

Sisältää mukavaa ja tehokasta yksityisopiskelua Optimin tiloissa Ullanlinnassa tai asiakkaan tiloissa (ydinkeskustan ulkopuolelle veloitamme kouluttajan matkakulut). Tarjous on voimassa 30.11.2019 asti.

Lisätiedot ja tilaukset
auli.larkomaa@optimitraining.fi
040 7441 797

Mainitse "Kauppakamari"

Optimi Training Oy

Optimi Training on koulutusyritys, joka tarjoaa korkeatasoisia kieli-, vuorovaikutus-, ja kulttuurivalmennuksia yrityksille ja yhteisöille. Laajaan kouluttajaverkostoomme kuuluu lähes 100 kouluttajaa ja toimialueemme koko Suomi. Ammattitaitoiset kouluttajamme ja modernit ja monipuoliset koulutusmenetelmät tekevät oppimisesta Optimissa tuloksellista ja miellyttävää.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET