home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Mietityttääkö yrityksenne imago työnantajana? Niin sen pitäisikin!

24.09.2018

Yrityksen ulkoiseen imagoon nimenomaan työnantajana vaikuttavat monet tekijät.

Näitä ovat esimerkiksi se, miten usein ja minkä tyyppisiä työpaikkoja organisaatiossanne on tarjolla, mitä niistä on kerrottu, sekä hyvinkin suurelta osin se, miten viimeisimmät rekrytointiprosessinne on hoidettu etenkin kandidaattien vinkkelistä. Käytännössä kaikki yritystänne koskeva viestintä, uutisointi ja kirjoittelu voi vaikuttaa myös työnantajamielikuvaanne.

Mikäli olette joutuneet siihen äärimmäisen haastavaan tilanteeseen että joudutte vähentämään henkilöstöä, yksi merkittävimmistä suoraan työnantajamielikuvaan vaikuttavista tekijöistä on se miten asianomaisten uudelleentyöllistymismahdollisuudet näissä tilanteissa huomioidaan.

Me iSearch Group Oy:ssä autamme mielellämme niin henkilöstötarpeenne suunnittelussa, rekrytointien suunnittelussa ja -toteutuksessa, kuin mahdollisten outplacement-palvelujen järjestämisessä uudelleentyöllistymisten edesauttamiseksi.

Luottamukselliset yhteydenotot

Santtu Vehosalmi
puh. 040 745 7854
santtu.vehosalmi@isearch.fi

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on moderni ja joustava palveluntarjoaja kaikissa tarvitsemissanne työllistämispalveluissa ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Meidän kattava ja kilpailukykyinen palveluvalikoimamme sisältää sekä suorahakupalveluja että tavanomaisia rekrytointipalveluja työnantajille seuraavan avainhenkilön etsintään, tarvittaessa soveltuvuustesteillä täydennettynä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET