home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Me tunnemme autosi – Alppilan Autohuollon 9 merkkihuoltoa

11.05.2020

Alppilan Autohuolto toimii Helsingissä 9:n autovalmistajan valtuuttamana merkkihuoltona.

Teemme merkkikohtaisten huolenpitosopimusten sisältämien huoltojen ja korjausten lisäksi kaikki määräaikaishuollot sekä takuukorjaukset. 
Edustamiamme merkkejä ovat Mercedes-Benz, Volkswagen, Skoda, Toyota, Renault, Hyundai, Dacia, Suzuki sekä Isuzu.

Valtuutetussa merkkihuollossa on aina autovalmistajan kouluttama henkilökunta, jolla on merkkikohtaiset erikoistyökalut ja laitteet, alkuperäiset autoon sopivat varaosat sekä valmistajan toimittamat mallikohtaiset huolto- ja korjausohjeet.

Palvelemme Helsingissä kolmessa toimipisteessä:

Alppila, Karjalankatu 2, 00520 Helsinki, p. 075 326 5510
Konala, Muonamiehentie 12, 00390 Helsinki, p. 075 326 5540
Pitäjänmäki, Takkatie 7, 00370 Helsinki, p. 075 326 5515

Alppilan Autohuolto Oy

Alppilan Autohuolto on tunnettu täyden palvelun autohuoltokonserni, jolla on kuusi toimipistettä ja yli 20-vuoden toimintahistoria. Alppila yhtiöiden yksiköt toimivat maailman johtavien autovalmistajien valtuuttamina merkkihuoltoina tuottaen takuun ja huolenpitosopimuksen sisältävät huollot sekä korjaukset. Pääkaupunkiseudulla toimipisteet löytyvät Alppilasta, Pitäjänmäestä ja Konalasta.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkon uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!