home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Liiketoiminnan ammattitutkinto, taloushallinnon osaamisala verkko-opintoina

30.01.2019

Työskenteletkö taloushallinnon tehtävissä, mutta haluaisit tulla paremmaksi?

Opiskele missä vain ja milloin vain. Taloushallinnon opinnot suoritetaan kokonaan verkko-opintoina yhteistyökumppanimme, Opinahjon oppimisympäristössä.

Taloushallinnon opinnot suoritettuasi olet kehittynyt omissa tehtävissäsi; kannattavuuden tunnusluvuissa, budjetoinnissa, kirjanpidossa, reskontran hoidossa, tilinpäätöksissä tai palkanlaskennassa.

Hae koulutukseen 7.1.–10.3.2019 »

Helsinki Business College Oy

Helsinki Business College Oy ylläpitää Business College Helsinkiä. Business College Helsinki tarjoaa liiketoiminnan sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusta. Se kouluttaa merkonomeja ja datanomeja. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/datanomi + ylioppilas). Tarjoamme myös ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä esim. valmennusta KLT-tutkintoon.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET