Lakiklinikka: tietosuoja ja yhtiön hallinto

06.03.2019

Digitaalinen lakiasiaintoimisto Agens Oy järjestää maksuttoman lakiklinikan Kaapelitehtaalla 8.5.2019 kello 9–10.

Tilaisuus on tarkoitettu Helsingin seudun kauppakamarin jäsenille. Toukokuun klinikalla käsittelemme yritysjuridiikkaa. Toisena aiheenamme GDPR – kohta vuosi toukokuun deadlinestä – missä mennään, mitä pitää PK-yrittäjän tehdä nyt?

Ilmoittautumiset 2.5.2019 mennessä tuomas.huokuna@agens.fi, tilaisuuteen on rajoitetusti paikkoja.

Agens Oy

TUTUSTU YRITYKSEEN