home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Kielitaidolla kilpailuetua!

26.03.2019

Tarvitaanko yrityksessänne kielitaitoa esimerkiksi asiakaskohtaamisissa, myyntineuvotteluissa, kansainvälisissä kokouksissa tai kirjallisessa viestinnässä?

Suunnittelemme käytännönläheistä kielikoulutusta juuri sinun tai yrityksesi tarpeisiin. Oli kyseessä yksityisopinnot tai ryhmäkoulutus– suosittelemme aina optimaalista toteutusta.

Kerro meille millaisissa työtehtävissä ja tilanteissa tarvitsette kielitaitoa ja keskustellaan sopivasta tavasta toteuttaa koulutus. Tavoitteena on, että kurssin jälkeen olette varmempia käyttämään kieltä niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Ole yhteydessä!

Auli Larkomaa
auli.larkomaa@optimitraining.fi
040 74 64 336
www.optimitraining.fi

Optimi Training Oy

Optimi Training on koulutusyritys, joka tarjoaa korkeatasoisia kieli-, vuorovaikutus-, ja kulttuurivalmennuksia yrityksille ja yhteisöille. Laajaan kouluttajaverkostoomme kuuluu lähes 100 kouluttajaa ja toimialueemme koko Suomi. Ammattitaitoiset kouluttajamme ja modernit ja monipuoliset koulutusmenetelmät tekevät oppimisesta Optimissa tuloksellista ja miellyttävää.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET