home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Kevään 2020 yhtiökokousmatkoja

30.01.2020

Keväällä 2020, matkat pääosin Helsingistä, halutessa muualtakin päin Suomea. Muista ilmoittautua myös yhtiökokoukseen.

Matkalla pyrimme vierailemaan yrityksen tuotantolaitoksella ennen tai jälkeen varsinaisen yhtiökokouksen, aina tämä ei kuitenkaan ole mahdollista ja silloin pyrimme etsimään sopivan verrokkiyrityksen.

Matkan hinta määräytyy kohteen etäisyyden ja palvelujen / tarjoilujen mukaan, alkaen 60 €. Minimiosallistujamäärä on 15 henkilöä, muutokset mahdollisia.

Varsinainen yhtiökokous on pidettävä kuuden kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. Jokaisella osakkeenomistajalla on oikeus osallistua yhtiökokoukseen. Matka ei tällä hetkellä ole verovähennyskelpoinen.

#yhtiökokousmatkat #investresor

OnniPoli-Group Oy

Matkatoimisto, joka yhdistää kansainväliset yritykset ja niiden suomalaiset omistajat. Matkatoimisto, joka auttaa kasvattamaan varallisuutta – omistajan oikeudella.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET