home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Irtisanoutuiko organisaationne avainhenkilö yllättäen? Suorahaku auttaa - myös kesällä!

22.06.2020

Kesälomien alla on usein piikki irtisanoutumisissa, kun uuden työtarjouksen muualta hyväksyneet tyypillisesti irtisanoutuvat nykyisestä työstään ennen lomalle jäämistä.

Mikäli tällainen tilanne on ehkä kriittisenkin position osalta osunut organisaatiossanne kohdalle, on hyvä muistaa että #suorahaku toimii kesälläkin! Etsimme tarvittavat kandidaatit oman lomanne aikana niin että voitte suoraan aloittaa haastattelut heti lomalta palattuanne.

Tarjouspyynnöt:
Santtu Vehosalmi
puh. 040 745 7854
santtu.vehosalmi@isearch.fi

Hyvää kesää!

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on joustava ja luotettava kumppani organisaationne henkilöstösuunnitteluun ja avainhenkilöiden luottamukselliseen etsintään. Suorahaun ohella asiakaslähtöiseen palveluvalikoimaamme kuuluvat soveltuvuustestaus, outplacement valmennukset, ilmoituspohjaiset rekrytoinnit, rekrytointikoulutukset, sekä henkilöstöstrategian kehittäminen. Kysy lisää!

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkon uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!