home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

InvestResor, teollisuusmatkailua Verlaan toukokuussa 2020

25.02.2020

UPM:n omistama ja ylläpitämä Verlan tehdasmuseo hallinnoi kohdetta ja vastaa museotoiminnasta. Varsinaiseen Verlan tehdasmuseoon eli puuhiomoon ja pahvitehtaaseen voi tutustua ainoastaan oppaan johdolla.

Ravintola Verla toimii Verlan myllymakasiinissa kesäisin. Verlan puuhiomo ja pahvitehdas on Unescon maailmanperintökohde ja yksi Kouvolan alueen suosituimmista matkailukohteista.

Matkalla pyrimme vierailemaan pörssilistatun yrityksen tuotantolaitoksella ennen tai jälkeen Verlan museota, lisäksi vierailemme panimolla Kuusankoskella / Mäntsälässä.

Keväällä 2020 teemme toukokuussa kolme matkaa Verlaan ja UPM-museoon 15., 22. ja 29.5. Matkan hinta määräytyy kohteen etäisyyden ja palvelujen / tarjoilujen mukaan, alkaen 95 €. Minimiosallistujamäärä on 15 henkilöä, muutokset mahdollisia.

Teollisuusmatkailua, Verlan tehdasmuseo

OnniPoli-Group Oy

Matkatoimisto, joka yhdistää kansainväliset yritykset ja niiden suomalaiset omistajat. Matkatoimisto, joka auttaa kasvattamaan varallisuutta – omistajan oikeudella.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET