home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag

Inspiroivat, maksuttomat myyntijohdon aamiaistilaisuutemme keväällä 2018

15.03.2018

Markkina kasvaa ja muutosvoimat jyräävät – onhan myyntisi valmis!

Onko koskaan ollut näin mielenkiintoista työskennellä myynnin ja myynnin johtamisen parissa… Uusia tapoja myydä ja tehdä businesta syntyy jatkuvasti ja asiakkaiden odotukset pakottavat kehittämään toimintatapoja, joten nyt ei todellakaan pääse kalkkiutumaan.

Ilmoittaudu mukaan suosittuihin Aamu Mercurissa keskusteluaamuihimme myynnin johdolle. Tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta vaativat ennakkoilmoittautumisen.

11.4.2018 klo 8-10 Myynnin johtamisen prosessi x mittarit x kulttuuri = paremmat tulokset 
Mukana Case Veho Hyötyajoneuvot ja Jouni Kummala: ”Näin me saavutimme merkittävästi parempia tuloksia systemaattisella johtamisella” Lue lisää ja ilmoittaudu »

9.5.2018 klo 8-10 - Varmista, että saat oman osuutesi markkinan kasvusta
Mukana Case M-Files ja Miika Mäkitalo: ”Kasvuyrityksen ja kasvun johtaminen" Lue lisää ja ilmoittaudu  »

6.6.2018 klo 8-10 - Liiketoiminnan arvon kasvattaminen myyntiorganisaation suorituskykyä tehostamalla
Mukana pitkän linjan yrityksen arvon kasvattaja, pääomasijoittaja ja hallitusammattilainen, Heikki Westerlund: ”Yrityksen arvon muodostuminen ja kasvattaminen" Lue lisää ja ilmoittaudu »

Mercuri International Oy

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvuun keskittynyt konsultointi- ja valmennusyritys. Olemme erikoistuneet yritysten tulosten parantamiseen; kehitämme asiakasyritystemme myynti- ja asiakastyötä, johtamista, asiakaspalvelua, sisäistä yhteistyötä (vuorovaikutus, tiimityö) sekä toiminnan ja työskentelyn prosesseja ja tukitoimia.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET