home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag

Innovaatiosetelin ja Team Finland Explorerin käyttö yrityksen kehittämisessä

02.11.2017

Innovaatioseteli

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan.

Yrityksellä tulee olla kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.  

Innovaatiosetelin sivulle »

Team Finland Explorer

Team Finland Explorer -rahoituspalvelu on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille sekä Midcap-yrityksille, jotka etsivät tuotteelleen, palvelulleen tai liiketoimintamallilleen uusia markkinoita ulkomailta. Yritys voi olla kansainvälistymisen alkuvaiheessa tai toimia jo vientimarkkinoilla.

Team Finland Explorerin sivulle »

Innovaatioseteli ja Team Finland Explorer teksti on lainattu Tekes verkkosivulta.

Asiakkaamme luottavat siihen, että me emme jätä heitä pulaan Suomessa emmekä maailmalla.

Ota yhteyttä! Suunnitellaan paras ratkaisu sinun yrityksellesi.

Yhteyshenkilönne:
Pekka Peltonen
, pekka.peltonen(at)markinvest.fi
Andrey Uvarov, andrey(at)markinvest.fi

MarkInvest Oy

Liiketoiminta kansainvälistyy ja yritysten on etsittävä kasvupotentiaalia välillisestä viennistä ja panostettava vientiin. Markinvest Oy täydentää erikoisosaamisellaan Team Finlandin (tuleva Business Finland) palveluja. Olemme auttaneet suomalaisia yrityksiä jo 32 vuotta pärjäämään markkinoilla, mistä 25 vuotta Venäjällä ja Kazakstanissa, nyt myös Kiinassa.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET