home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Henkilöstösuunnittelu ja urapolut löytyvät onnistuneiden rekryjen taustalta!

26.08.2019

Yksi tehokkaimpia henkilöstöä sitouttavia toimia on mielekkäiden urapolkujen tarjoaminen. Niin ikään organisaation toiminnan häiriötön jatkuminen edellyttää kriittisten toimintojen varmistamista. Näissä onnistumiseksi organisaation tavoitteista lähtevä henkilöstösuunnittelu on keskiössä.

Tiedättekö te oman henkilöstönne osalta esimerkiksi:

  • mitkä ovat kenenkin vahvuudet, ja millaisia työnkuvia he oikeasti tavoittelevat?
  • mitä uniikkia osaamista kenelläkin on - sellaista jonka paikkaaminen olisi muiden toimesta hyvin haastavaa?
  • millä toimialoilla on riskinä törmätä osaajapulaan, ja millä aikavälillä?
  • mitä kannattaa ensisijassa rekrytoida ulkoa, mitä hoitaa koulutuksilla?

Olipa kyseessä sitten yrityksen henkilöstöstrategian luominen tai yksittäisten esimiesten sparraaminen, me autamme henkilöstösuunnittelun tehokkaassa toteuttamisessa ja järkevässä mitoittamisessa.

Soita ja jutellaan asiasta lähemmin:
Santtu Vehosalmi
puh. 040 745 7854
santtu.vehosalmi@isearch.fi

Rekrytointistrategia

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on moderni ja joustava palveluntarjoaja kaikissa tarvitsemissanne työllistämispalveluissa ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Meidän kattava ja kilpailukykyinen palveluvalikoimamme sisältää sekä suorahakupalveluja että tavanomaisia rekrytointipalveluja työnantajille seuraavan avainhenkilön etsintään, tarvittaessa soveltuvuustesteillä täydennettynä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET