home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Bluet suunnittelee kelluvia asuinalueita Helsinkiin ja Turkuun

11.02.2019

Kelluvan rakentamisen ratkaisuihin keskittyneellä Bluet Oy:llä on käynnissä kaksi hanketta, joiden tavoitteena on rakentaa erillis- ja paritaloista koostuvat usean kymmenen asunnon alueet Helsingin Verkkosaareen sekä Turun Lauttarantaan.

Kalasataman alueelle Verkkosaareen on kaavoitettu yhteensä noin 40 asuntoa, joiden kerrospinta-ala tulisi olemaan yhteensä 5300 k-m2. Alueelle on suunnitteilla myös asukkaille kuuluvia venelaitureita ja yhteistiloja. Kelluvien asuntojen hankeaikataulu on riippuvainen kaupungin toteuttaman rantarakentamisen aikataulusta. Näillä näkymin ensimmäisiä asuntoja saadaan paikoilleen vuosina 2021-2022.

Turun kelluvien asuntojen hankealue sijaitsee Lauttarannassa, Turun Linnan läheisyydessä. Tarkemmin alue on Vanhan Kakskerrantien ja Majakkarannan välissä sisältäen Vanhan Kakskerrantien ranta-alueet sekä Pitkänsalmen vesialueen. Asuntoihin suunnitellaan laajoja terasseja, joilla voi nauttia ympäröivästä merimaisemasta. Lauttarannan alueelle on kaavoitettu yhteensä 3500k-m2 ja rakentamisen suunnitellaan alkavan vuonna 2020.

Bluet vastaa hankkeissa projektinjohdosta ja suunnittelunohjauksesta sekä kelluvan infrarakenteen suunnittelusta ja toimituksesta.

Asuinalueen suunnitelmissa on vielä tilaa tulevien asukkaiden ajatuksille. Kiinnostuneilla on mahdollisuus liittyä postituslistalle, jota kautta viestimme hankkeiden etenemisestä. 

Bluet Oy Ltd on suomalainen, kelluvan rakentamisen ratkaisuihin erikoistunut konsulttiyritys. Bluet tarjoaa asiakkailleen luovaa ongelmanratkaisua ranta-alueiden kehitykseen varhaisesta visiosta aina toteutukseen saakka, luoden todellista lisäarvoa, yhden oven-palveluperiaatteella. Bluet toimii kotimaassa ja maailmanlaajuisesti eri alojen urakoitsijoiden, suunnittelijoiden ja toimittajien kanssa.

Lisätietoja Bluetista:
www.bluet.fi
p. 030 6363 800

Lisätietoja kelluvien asuinalueiden hankekehityksestä:

Tytti Sirola, toimitusjohtaja
Bluet Oy Ltd
p. 044 518 1058
tytti.sirola@bluet.fi

Bluet Oy Ltd

Bluet on kelluvan rakentamisen ratkaisuihin erikoistunut suomalainen yritys. Toimintaan kuuluu kelluvien ratkaisujen hankekehitys, myynti, suunnittelu ja toteutus.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET