home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Avuksenne rekrytointitarpeen suunnitteluun ja toteutukseen

27.08.2018

Mitä pienempi työnantaja, sitä merkityksellisempi on tyypillisesti jokainen uusi rekrytointi yrityksen toiminnalle ja kasvulle. Tarvittavan osaajaprofiilin suunnittelu ja toimivin toteutustapa halutun kaltaisen kandidaatin tavoittamiseksi eivät ole ihan itsestäänselviä valintoja nekään.

Me iSearch Group Oy:ssä olemme asiakkaidemme luotettu partneri rekrytointien suunnittelussa ja toteutuksessa. Suorahaku-palvelumme tavoittaa myös ne ammattilaiset jotka eivät sillä hetkellä ole aktiivisessa työnhaussa / seuraa työpaikkailmoituksia.

Kysy lisää:
Santtu Vehosalmi
040 745 7854
santtu.vehosalmi@isearch.fi

iSearch Group Oy

iSearch Group Oy on moderni ja joustava palveluntarjoaja kaikissa tarvitsemissanne työllistämispalveluissa ja asiakaspalvelun kehittämisessä. Meidän kattava ja kilpailukykyinen palveluvalikoimamme sisältää sekä suorahakupalveluja että tavanomaisia rekrytointipalveluja työnantajille seuraavan avainhenkilön etsintään, tarvittaessa soveltuvuustesteillä täydennettynä.

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET