home check frame file logout arrow-circle-outline-left arrow-circle-outline-right arrow-left arrow-right chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up comment directory help-circle-outline login mail phone plus search user close facebook instagram twitter youtube linkedin2 check-colored frame-colored comment-colored directory-colored mail-colored user-colored plus-user-tag plus-user-tag-en

Asiantunteva ja luotettava VuokraTalousjohtaja

29.04.2020

Kaikki yritykset kaipaavat toisinaan ylimääräistä talousosaamista. Kyseessä voi olla tilapäinen resurssipula taloushallinnossa tai hanke, joka vaatii erityistaitoja. Kun tarvitset todellisen osaajan, soita OmaTalousjohtajalle.

Talousjohtajan voi "vuokrata" lyhyisiin tai pidempiin toimeksiantoihin sekä avainhenkilön vaihtuessa.

OmaTalousjohtaja tuo johtotason talousosaamista yritykseen, joka on kasvu- tai siirtymävaiheessa tai jonka omassa talousjohdossa on resurssivajausta. Kaipaatko sparrausapua toiminnan aloitukseen, investointipäätöksen tueksi, kansainvälistymisessä tai exit-suunnittelussa? Tarvitsetko talousjohtajalle, controllerille tai talouspäällikölle tuuraajaa? Otan vastuulleni tarvittavat tehtävät tietyksi ajaksi, jonka yhdessä sovimme.

Kaikilla yrityksillä on varaa omaan talousjohtajaan!

Asiantunteva ja luotettava VuokraTalousjohtaja

Omatalousjohtaja Oy

Omatalousjohtaja tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa Interim CFO -palvelua pk-yrityksille. Talousjohtajan voi "vuokrata" lyhyisiin tai pidempiin toimeksiantoihin sekä avainhenkilön vaihtuessa. Kaikilla yrityksillä on varaa omaan talousjohtajaan!

TUTUSTU YRITYKSEEN

Muut ilmoitukset

KAIKKI ILMOITUKSET
Tilaa Verkon uutiskirje – saat ajantasaista tietoa suoraan postilaatikkoosi

Tiedon työntövoimaa, verkoston vipuvoimaa ja vaikuttamisen vetovoimaa. Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä saat tueksesi laajan ja vaikutusvaltaisen elinkeinoelämän verkoston, edunvalvonnan, ajassa kiinni olevat tietopalvelut sekä markkinoiden monipuolisimmat koulutukset. Menesty kanssamme!